Een drukke week met veel werken, oefenen op school voor mijn dochter en afspraken voor de boeg, dus moet er weer flink gepland worden. Maar vandaag een vrije dag en dus tijd om een NIEUW RECEPT te maken. Het werd witloftaart. Gevonden op internet toen ik een recept zocht voor hartige taart waarin ik de salie kan gebruiken die welig groeit in de tuin (wat ruikt dat toch lekker!). En zo kwam ik bij het ietwat vreemd klinkende recept. Toch geprobeerd en was een groot succes! Zo zie je maar... Via de site waarop dit recept stond kwam ik ook terecht op een website met allerlei info over Zwitserland waaronder recepten. Dat is erg interessant natuurlijk en er zal ongetwijfeld binnenkort een recept van deze site volgen!
Liefs Amelie
A busy week ahead with a lot of working, practising at school for my daughter and appointments, so that means a lot of planning. But today I had a day off so I had time to make a NEW RECIPE. I made chicory quiche. I found it on a website when I was searching for a quiche recipe in which I could use the sage that is growing like mad in my garden (it smells so good!). It sounds a bit funny right; chicory quiche?! I tried it anyway and guess what? Everybody liked it! (If you are interested I can put the recipe in English on my blog). Through the website with the recipe I found a website with a lot of information about Switserland including many recipes. That is of course very interesting and it is very likely a recipe from this website will follow soon!
Love Amelie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Leuk als je reageert!