maandag 27 juni 2011

Twee seizoenen in één weekend / Two seasons in one weekend

Wat een verschillende dagen waren zaterdag en zondag! Op zaterdag kwam ik uit de nachtdienst en leek het buiten wel herfst. We zijn lekker binnen gebleven in onze joggingpakken en hebben de kaarsjes aangestoken en lekker rondgehangen. Voor de tv gegeten, lekker weekend! Ik had een NIEUW RECEPT, uit de "boodschappen". Supermakkelijk, snel en vooral LEKKER. En echt comfortfood wat erbij hoort op zo'n dag. Het heet pasta roomtaart met kaas.
En dan zondag; WARM! Dus wat doe je op zo'n mooie dag? Natuurlijk; dan steek je de barbecue aan... Genieten van het mooie weer...Twee seizoenen in één weekend.

Liefs Amelie

Two totally different days, saturday and sunday! On saturday I came out of the nightshift and it was like autumn outside. We stayed inside in our sweatpants and lit the candles and did nothing. Dinner in front of the tv, really weekend! I made a NEW RECIPE, from a magazine. Supereasy, real quick and most of all really DELICIOUS. Comfortfood, which is the best thing on a day like that. It is called pasta creampie with cheese.
And then sunday; WARM weather! So what do you do on a beautiful day like that? Of course; you put on the barbecue... Enjoy the great weather... Two seasons in one weekend.

Love Amelie

Weekend; lekker voor de tv eten.../ Weekend; comfortfood in front of the tv...

400 gram pastaschelpjes / 400 grams pasta
2 bouillonblokjes / 2 stock cubes
4 eieren losgeklopt / 4 eggs beaten
200 ml crème fraiche / 200 ml crème fraiche
200 gram kaas (oude geraspte, blauwschimmel, geitenkaas of een mengsel) / 200 grams cheese of choise

Kook de pasta volgens instructies op verpakking in water met bouillonblokjes. Meng in een schaal de eieren, crème fraiche en kaas (ik deed er nog wat versgemalen peper door) en schep hier de uitgelekte pasta door. Stort in een ingevette ovenschaal en bak 30 minuten op 180 graden. Laat nog tien minuten rusten voor je gaat eten. Lekker met sla!

Cook pasta according to instructions in water with stock cubes. Mix in a bowl the eggs, crème fraiche and cheese (I added some ground pepper) and add the drained pasta. Put everything in a buttered heatproof dish and bake for 30 minutes at 180 celsius. Leave for 10 minutes before eating. It is really nice with a salad!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert!