dinsdag 28 december 2010

Voorbereidingen voor oud en nieuw / preparations for newyearseve

De kerst achter de rug en nu lekker wat rustige dagen. Morgen nog wel een avonddienst, maar dat is alles deze week. Oudejaarsdag gaan we oliebollen bakken. Zelf oliebollen bakken is traditie bij ons. Vroeger bakten we ze al in mijn ouderlijk huis en nu bakken we ze in ons huis. Ik verheug me erop. We krijgen wat gasten dus zal het wel een gezellige avond worden.
Kerst was ook gezellig. Eerste kerstdag kon ik twee uurtjes eerder van mijn werk weg en zijn we met zijn vieren naar het park gegaan om met de slee van de heuvels af te suisen. Dat was een groot succes; de kinderen met rode wangen en goede eetlust. Het kerstdiner ging er dus wel in! Tweede kerstdag kwamen na mijn werk mijn schoonouders gourmetten. Het was lekker en gezellig.

Hoop dat jullie fijne dagen hebben gehad! Liefs

Amelie



Christmas is behind us and now we are enjoying some relaxed days. Tomorrow an eveningshift, but that's all for this week. 31 december we are going to make öliebollen"( http://www.theworldwidegourmet.com/recipes/oliebollen-new-year-s-eve-doughnuts/ ). Baking oliebollen is a tradition at our house. When I was a child we used to bake them in my parent's house and now we bake them in our house. I'm looking forward to it. We are having guests over so it will be a lot of fun.
Christmas was nice too. First day of christmas I could go home a bit earlier from work and we went to the park to slide down the hills with our sleigh. That was a great succes for the kids; they had red cheeks and good appetite. Christmas dinner was eaten well! The second day of christmas my in-laws came after I had worked and we tablegrilled for dinner. It was fun and tasted good.

Hope you had nice days aswell! Love

Amelie

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert!