dinsdag 1 februari 2011

Nieuw recept / new recipe

Gisteren heb ik weer eens een NIEUW RECEPT gemaakt en deze is echt een TOPPER!!! Hij komt in mijn receptenmap. Het is simpel en heerlijk, makkelijk voor een doordeweekse avond, maar net zo goed te gebruiken als een maaltijd die je gasten kunt voorschotelen. De naam van het recept is
Paprika pork uit de Good Food van deze maand. Ik heb er tagliatelle bij gemaakt en een salade. Voor de salade had ik zelf een dressing gemaakt met een restje jam. De jam was op en dan zit er altijd nog iets in het potje wat je er niet uitkrijgt. Giet dan wat olijfolie, azijn naar keuze, mosterd, zout en peper in het potje, goed schudden met het dekseltje erop(shake it baby!) en over je salade gieten. Nog zuinig ook!

Liefs Amelie

Yesterday I made a NEW RECIPE again and this one is a real WINNER!!! It will definately be in my recipe-binder. It is simple and delicious, easy for a weeknight, but just as good to serve your guests. The name of the recipe is Paprika pork from this months Good Food. I made tagliatelle to go with it and a salad. For the salad I made my own salad-dressing with some leftover jelly. There is always a little jelly in the jar that you can't get out. Then pour in some olive-oil, vinegar of your choise, mustard, salt and pepper, give it a good shake with the lid on (shake it baby!) and pour it over your salad. And it's frugal too!

Love Amelie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je reageert!