woensdag 28 juli 2010

Sfeer van het momentIk vind het erg leuk om mijn huis aan te passen aan de tijd van het jaar. Daarom maak ik op mijn tafel altijd een "sfeerhoekje" op mijn dienblad. Op dit moment is het natuurlijk zomervakantie en in die stijl heb ik mijn "hoekje" ingericht. Ook heb ik de glaasjes met theelichten in die stijl erbij gezocht. Inmiddels heb ik een hele doos vol met accesoires waaruit ik kan kiezen...
Ik vind het belangrijk voor de kinderen om de sfeer van het moment van het jaar te proeven. Vooral in de herfst is het leuk om met de kinderen samen van alles te zoeken voor een herfsthoekje.
Ik ben vanmorgen met de kinderen op de fiets naar de grote buitenspeeltuin gegaan, want we beschikken sinds het weekend over een aanhangfietsje voor mijn zoon. Het weer werkte erg mee en de kinderen hadden erg veel pret met water en zand. Ik had spijt dat ik mijn boek niet had meegenomen!!! Mijn huishouden staat op een laag pitje, nu genieten van de zon en de tijd met mijn kinderen. Na de zomervakantie en als het weer wat minder wordt ga ik weer flink boenen, nu denk ik maar aan mijn goede voornemens!
Geniet van de zomer! liefs Amelie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je reageert!