vrijdag 14 januari 2011

Restjes / leftovers

Gisteren heb ik erwtensoep gemaakt, omdat ik nog spliterwten in de voorraadkast had liggen. En die moet opgeruimd.
Maar voor erwtensoep heb je een stukje knolselderij nodig en dan blijf je weer zitten met de rest. Dan kun je er puree van maken of een salade. Ik besloot eens wat nieuws te proberen en maakte een recept van de Good Food website: ovenchips van knolselderij . Het was mijn NIEUWE RECEPT van de week. Wat zijn dingen soms ongelooflijk simpel. Otto was laat van zijn werk, dus de kinderen kregen vast een kommetje erwtensoep en de ovenfrietjes van knolselderij. Smullen geblazen! (en de voorraadkast weer een heel klein beetje leger!)

Liefs Amelie




Yesterday I made peasoup, because I had some splitpeas left in the pantry . And that needs a cleanout. Butt for peasoup you need a piece of celeriac and then you have a lot leftover. You could make puree of it or a salad. I decided however to try something new and made a recipe from the Good Food website: celeriac ovenchips . This was my NEW RECIPE of the week.Sometimes things are so incredibly simple. Otto was late from work, so I gave the kids a bowl of peasoup and the ovenchips and they were so happy! (and the pantry just a little bit emptier!)

Love Amelie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je reageert!