dinsdag 19 oktober 2010

Nieuw recept / new recipe

Vandaag was het nieuwe recept niet zo'n succes. Het klonk heerlijk; bonenstoofpot à la Dijonnaise. Uit de nieuwe Allerhande. Maar het was een nogal waterig sausje. Het stokbrood erbij (afbak) met rode uien en kaas uit de oven was wel erg lekker. Ach; wie niet waagt die niet wint! En omdat het herfstvakantie is probeer ik morgen nòg een nieuw recept uit!
Om het een beetje goed te maken heb ik een extra lekker toetje gemaakt. Mijn zoon vond dat zo lekker dat hij na het eten een "cadeau" voor me ging maken; een ingepakt krijtje. "Omdat ik het zo lief van je vind dat je zo'n lekker toetje hebt gemaakt!" Aaaaahhh, zo lief!

Het koken viel trouwens niet mee; ik kan bijna geen pollepel optillen van de spierpijn. Maar...Ik heb vanavond weer mijn oefeningen gedaan!!!

Liefs Amelie



Today my new recipe wasn't a great succes. It sounded delicious; beancasserole à la Dijonnaise. I took the recipe out of a Dutch cooking magazine. The sauce was quite watery. On the other hand; the baguette I made with it (bake of) with red onions ans cheese was great. Oh well, you have to take a risk! And because it's fall break I'll try out another new recipe tomorrow!
To make it up I made an extra nice dessert. My son liked it so much that after dinner he made me a "present"; a wrapped crayon. "Because it's so sweet of you to make such a nice dessert!" Aaaahh, so sweet!

Cooking wasn't easy by the way; I couldn't lift up a spoon because of the muscle ache. But...I did all my exercises again today!!!

Love Amelie

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert!