zondag 17 oktober 2010

Zelfgebakken chips! / Homemade chips!

Ik had het gezien op het blog http://www.eenvoudigleven.blogspot.com/ en wilde het gelijk zelf uitproberen; zelf chips maken. Wat is dàt belachelijk eenvoudig en LEKKER!!! Ik heb er shoarmakruiden overheen gestrooid en de kinderen smulden. (ik heb er zelf maar een paar genomen, maar dat smaakte lekkerder dan uit een zak!) Gewoon een paar aardappels in hele dunne plakjes frituren op 180 graden tot ze goudbruin zijn, goed de olie eraf en gelijk bestrooien met zout en/of kruiden. (aardappelplakjes wel goed wassen en drogen voor het bakken).

Liefs Amelie



I had seen it on the blog http://www.eenvoudigleven.blogspot.com/ and wanted to make it myself rightaway; homemade potatoechips. That's rediculously easy and DELICIOUS!!! I put shoarma-herbs on them and the kids loved it. (I only took a few myself, but it tasted so much better than bought chips!) Just fry very thinly sliced potatoes at 180 degrees celsius until goldenbrown (356 fahrenheit), shake off excess oil and sprinkle with herbs and/or salt. (wash and dry potatoeslices very well before you fry them!)

Love Amelie

1 opmerking:

Leuk als je reageert!